Bijzondere wijnen, AK400

Telefoon:
0033649005894
E-mail:

Advertentie:
Aangeboden
Prijs:
Zie omschrijving
Type:
Diversen
Citroën model:
Overige
Bouwjaar:
Niet van toepassing
Brandstof:
Niet van toepassing
Conditie:
Nieuw

Wij, Bert & Nicole, verbouwen sinds 2017 druiven in de Loire, in Frankrijk.

Wij werken biodynamisch (biologisch en een tikje meer oog voor de biodiversiteit) en we maken schone wijnen, zonder chemie, sulfiet of andere poespas. Een prachtige wijn maken wij ieder jaar met de naam AK400.

Het wijnetiket is een tekening die ik zelf heb gemaakt van de oude wijnmaker ( Mr. Bruno Allion) die in een AK400 door de wijngaarden reed.

Het is een prachtige rode wijn, vol van smaak, lekker fruitig en robuust. Het is een duurzaam gemaakte wijn, in kleine opgave (we maken jaarlijks 3000 flessen).

Wij vinden de AK400 een geweldig mooie auto, robuust en duurzaam en de parellel naar onze duurzame wijn is eenvoudig gelegd. Mijn opa, woonachtig in de Dordogne, reed altijd in een Citroen. Ach nostalgie.....

Bent u op zoek naar een heerlijke, eerlijke wijn of een bijzonder en uniek cadeau of relatiegeschenk? Hier heeft u iets bijzonders en unieks!

Een verkochte auto in uw garage, en u geeft uw nieuwe klant een heerlijke en eerlijke fles AK400 Gamay mee? Een prachtig cadeau, waar wij graag aan meewerken.

De wijnen leveren wij bij u in Nederland (of elders in de wereld). Pas de probleme.
Bent u geïnteresseerd in de wijn, maar wilt u deze eerst even proeven? Dat kan ook, mail ons dan en wij sturen graag een proeffles of maken een afspraak om bij u langs te gaan.

Hartelijk dank voor jullie interesse!
en tot ziens bij de Mol, waar de wijnen schoon zijn!

Bert en Nicole