Info

Welkom op LeCitroMarché, dé (internationale) marktplaats voor Citroën-advertenties.

Op LeCitroMarché (LCM) kunnen particulieren GRATIS Citroën-auto's, Citroën-onderdelen, Citroën-literatuur of Citroën-miniaturen te koop aanbieden of te koop vragen.
Deze site is een Nederlands initiatief, verschijnt bij de start dan ook eerst in het Nederlands, maar zal op termijn uitgebreid worden met Engels, Frans en Duits.


Hoe de site werkt:

Om op LCM te adverteren moet je je eerst even als gebruiker registreren met je actuele e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord. Gebruik daarvoor de knop rechts in de zwarte balk.


Let op: ben je al ingeschreven op de site van CitroExpert, dan hoef je niet opnieuw te registreren op LCM, je kunt dan je bestaande CitroExpert e-mail en wachtwoord gebruiken.


Ben je een nieuwe gebruiker, klik dan op de knop registreren, vul je gegevens in en ga naar de bevestigingslink die je in je e-mail zult ontvangen (kan een moment duren).
Eenmaal bevestigd kun je met je e-mail en zelfgekozen wachtwoord rechtsboven in de witte velden inloggen en aan de slag op LeCitroMarché.
Ben je ingelogd, dan zul je rechtsboven je naam in het wit vinden in de blauwe balk.

Klik op je naam en je ziet:

- Gegevens wijzigen
Hier kun je naam, e-mail en wachtwoord wijzigen of je uitschrijven voor de CitroExpert nieuwsbrief

- Mijn advertenties
Hier vind je je geplaatste advertenties die je kunt bewerken of verwijderen.
Let op: verwijderen is permanent!

- Uitloggen


Ben je je wachtwoord vergeten?

Zie knop FAQ.


Een advertentie plaatsen:

  • Klik op de button en log in (als je dat nog niet eerder had gedaan).
  • Kies een van de drie mogelijkheden: Citroëns, Onderdelen of Literatuur & miniaturen.
  • Kies aangeboden of gevraagd. De rest van de gegevens onder 'eigenschappen' wijst zichzelf.
  • Bij de opgave van de advertentie kies je voor particulier (gratis advertentie) of zakelijk (betaalde advertentie).
  • De titel waarmee je je product aanprijst kan bestaan uit maximaal 35 tekens.
  • De omschrijving van je advertentie kent geen limiet, maar een korte bondige boodschap verleidt eerder tot kopen dan een pagina's vullend relaas.
  • Vul je telefoon en e-mail in, zodat potentiële kopers je kunnen bereiken.
  • In het veld 'locatie' vul je de plaats in, handig voor potentiële koper om te zien waar in Nederland je aanbieding zich bevindt (NB: dit is geen precies adres, maar een indicatie gekoppeld aan Google Maps).

Foto's plaatsen:

Bij Foto's en extra's kun je 5 gratis foto's meesturen. Let er op dat deze per stuk niet groter zijn dan ca. 6Mb. Het systeem verkleint foto's automatisch naar gebruikt formaat.
Let er ook op welke foto je kiest als hoofdfoto ivm zo aantrekkelijk mogelijke weergave op de homepage. Wil je meer foto's plaatsen dan kan dat voor 5 Euro. Betalen kan direct online met iDeal, Paypal, etc).

Je kunt je online-advertentie voor 5 Euro ook doorplaatsen in het 2-maandelijks magazine CitroExpert. Hierin hebben wij een beperkt aantal advertentieplaatsen ter beschikking. Je advertentie wordt geplaatst in de eerstvolgende editie.


Zakelijk adverteren:

Ben je een zakelijke adverteerder, dan staat je aanbieding voor 5 Euro maximaal 2 maanden online op LeCitroMarché of tot het moment dat je de aanbieding zelf verwijdert. Ook hier geldt: 5 foto's gratis, voor 5 Euro plaats je er 5 extra.

Ook kun je als zakelijke adverteerder je volledige bedrijfs- & adresgegevens, inclusief klikbaar internetadres naar je eigen bedrijfswebsite opgeven. Vanzelfsprekend is ook je vestigingsadres gekoppeld aan Google Maps, zodat potentiële klanten je locatie snel kunnen bepalen.

Wilt je je bedrijf met een button, banner, leaderboard, skyscraper, homepage takeover of anderszins onder de aandacht brengen op LeCitroMarche, dan kan dat uiteraard. Informeer naar de aantrekkelijke mogelijkheden & tarieven: info@lecitromarche.com


Voorwaarden

Zie button voorwaarden.


Toekomst

LeCitroMarché is een dotcom, zoals dat heet. Citroën auto's, onderdelen, literatuur en miniaturen worden immers EU-wijd en in veel gevallen zelfs wereldwijd verhandeld. LeCitroMarché biedt daarvoor in de toekomst het ideale wereldwijde -deels gratis- platform voor zowel de particuliere als zakelijke verkoper. Gaandeweg zullen wij de site dan ook uitbreiden met Engels-, Frans- en Duitstalige versies (taal te kiezen bij opgave advertentie).

Ik wens je veel plezier en vooral succes met LeCitroMarché en sta open voor suggesties en tips.

met vriendelijke groet:

Fred Jansz, directeur
29 augustus 2015


LeCitroMarché is een handelsnaam van Jansz Media, gevestigd te Zeist (NL).
KvK Utrecht 69349711
BTW NL-043621909B03
IBAN NL07 INGB 0000 952 1608
BIC INGBNL2A
Email
info@lecitromarche.com